loading

Show info
Events & Projectmanagement

Harm Kreulen – Directeur KLM Nederland
Femke de Zeeuw – Director Marketing communications & Brand Air France KLM

Floor heeft bij KLM een omvangrijk klant-evenement georganiseerd. In korte tijd moest dit gerealiseerd worden en Floor heeft zich zeer stressbestendig getoond in de voorbereidingen ervan. Het evenement was vrij complex door de samenwerking met meerdere intern en extern betrokken partijen; ook dit heeft zij vol enthousiasme en overwicht in goede banen geleid. Floor heeft met haar skills bij KLM in korte tijd een mooi resultaat neergezet!

Arjan Massing – Gemeente Den Haag
Haagse Energiebeurs

Floor is een rustige, heldere, betrouwbare (f)actor in (w)elk project dan ook, op velerlei vlak; vanuit haar uitvoerende positie denkt ze tevens pro actief en strategisch mee in het gehele proces, ten gunste van de efficiëntie en het succesvol resultaat voor elke betrokken partij. Telkens weer. Daarbij is vooral haar kalmte haar grootste, en meest charmante, kracht!

Robert-Jan Rueb – R.G. Ruijs Stichting
Bevrijdingsfestival Den Haag

“Een man weet pas wat hij mist… als ze er niet is…” Als ik nu aan Floor denk, dan schiet me als eerste deze liedregel te binnen. Floor was gedurende een aantal jaren vanuit het bedrijf waar zij toen werkte onze productiespil bij het Haagse Bevrijdingsfestival. Vorig jaar was zij er opeens niet meer bij en dat hebben we geweten! Het scheelde niet veel of er was complete chaos uitgebroken. En dat kan bij een festival van een dergelijk formaat funest zijn. Wat wij misten was het complete overzicht. Floor kende het draaiboek altijd binnenste buiten en achterstevoren. Zij wist als enige wie waar mee bezig was en waarom. En was onmisbaar bij het creatieve proces dat zich achter de schermen van een groot evenement afspeelt. Floor was altijd volkomen in controle en flexibel genoeg om ter plekke oplossingen te vinden voor onverwachte situaties. Niet dat die zich veel voordeden; Floor had ze in het voortraject meestal al getackeld. Kortom: Floor is een nuchtere, consciëntieuze en gedreven productieleider, die ik iedereen kan aanbevelen. Voor het grote maar zeker ook het kleine werk. Een toppertje! 

Henrie van Buuren – VolkerRail
Spoedreparatie Merwedebrug

In oktober 2016 stonden wij voor een enorme uitdaging. De Merwedebrug in de A-27 bij Gorinchem vroeg om een spoedreparatie en ons bedrijf mocht daaraan bijdragen. De locatie, de aantallen en hoeveelheden, de uitvoeringstermijn en de omgevingsfactoren vroegen om onorthodoxe maatregelen. Het logistieke proces rondom deze reparatie was één van de kritische processen. Hoe krijg je mensen en middelen op tijd op de juiste locatie. Hoe toon je de aanwezigheid en/of geschiktheid aan en borg je het proces als alles “in no time” gedaan moet zijn.
Een logistieke professional uit een branche waar grote hoeveelheden, grote groepen gemanaged worden. Floor bleek voor ons die professional te zijn en heeft voor ons het logistieke proces (in de breedste zin) georganiseerd en gemanaged. Daarmee heeft Floor een enorme stap buiten haar comfort zone gedaan en bijgedragen aan dit bijzondere project dat wekenlang in het nieuws was. Floor heeft ons geholpen om anders te kijken en daarmee onze processen ook voor toekomstige projecten verbeterd.

Cristèl Klandermans – Owner Today’s Specials Creative Communication

“Complete paniek was er toen ik één van mijn opdrachtgevers wilde voorzien van een mooi bedrijfsfeest op locatie. Aan creatieve ideeën binnen ons bedrijf nooit gebrek, maar bij evenementen komt nu eenmaal meer kijken dan het plaatsen van een bar en mooie gastvrouwen. Gelukkig was daar Floor om ons halverwege te ondersteunen. Door middel van een scherpe budget bewaking, een strak draaiboek én de begeleiding van alle betrokken partijen op de dag zelf werd het een ongekend succes waar we nog steeds over napraten. Floor is pas tevreden als alles op rolletjes loopt en stelt hoge eisen. En dat zijn volgens mij de juiste eigenschappen voor een event organisator.”

Floor Los 06 – 48 02 57 12 floor@onthefloorevents.nl